Johnny Dutch couscous met gegrilde groenten

Opbrengsten2 portiesTotale tijd15 minuten
Rating

Ingrediƫnten

 1 Johnny Dutch Goes Moroccan pakket met de Marokkaanse kruidenpasta
 150 g couscous
 200 g geroosterde groenten (grill, rooster of bak courgette, wortel en paprika)
 200 g champignons
 Alpro Soja Mild & Creamy (alternatief is yoghurt)
 3 eetlepel zonnebloemolie of olijfolie
 1 handje peterselie of munt en/of koriander om mee te garneren

Aanwijzingen

1

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bereid de Johnny Dutch Marokkaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.

3

Bak de champignons in een pan en voeg de gegrilde groenten toe. Voeg op het laatst de Johnny Dutch Marokkaanse kruidenpasta toe en de couscous.

4

Meng de yoghurt of Alpro Soja Mild & Creamy met 1 eetlepel Johnny Dutch Moroccan kruidenpasta.

5

Serveer de couscous met de Johnny Dutch balletjes, de champignons, de gegrilde groenten en de yoghurtsaus.

6

Garneer eventueel met fijngehakte koriander, munt of peterselie.

Besaha! (Marokkaans voor eet smakelijk)

MAROKKAANSE COUSCOUS MET GEGRILDE GROENTEN

Ingredienten

 1 Johnny Dutch Goes Moroccan pakket met de Marokkaanse kruidenpasta
 150 g couscous
 200 g geroosterde groenten (grill, rooster of bak courgette, wortel en paprika)
 200 g champignons
 Alpro Soja Mild & Creamy (alternatief is yoghurt)
 3 eetlepel zonnebloemolie of olijfolie
 1 handje peterselie of munt en/of koriander om mee te garneren

Bereidingswijze

1

Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bereid de Johnny Dutch Marokkaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.

3

Bak de champignons in een pan en voeg de gegrilde groenten toe. Voeg op het laatst de Johnny Dutch Marokkaanse kruidenpasta toe en de couscous.

4

Meng de yoghurt of Alpro Soja Mild & Creamy met 1 eetlepel Johnny Dutch Moroccan kruidenpasta.

5

Serveer de couscous met de Johnny Dutch balletjes, de champignons, de gegrilde groenten en de yoghurtsaus.

6

Garneer eventueel met fijngehakte koriander, munt of peterselie.

Besaha! (Marokkaans voor eet smakelijk)