Afdrukopties:

ITALIAANSE GROENE ASPERGES SALADE

Opbrengsten2 portiesTotale tijd15 minuten

 1 Johnny Dutch Goes Italian pakket met de Italiaanse kruidenpasta
 500 g groene asperges, verwijder de harde uiteinden
 1 puntpaprika in reepjes
 Verse korianderblaadjes
 2 eetlepel olijfolie
1

Kook de asperges gedurende ongeveer 8-10 minuten, beetgaar. Houd 1 deciliter kookvocht apart. Giet het overige af en laat de asperges in ijswater schrikken.

2

Bereid de Johnny Dutch Italiaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten minuten op middelhoog vuur met de reepjes zoete puntpaprika rondom. Leg de balletjes apart.

3

Neem 1 dl kookvocht en voeg de Johnny Dutch kruidenpasta toe. Roer de kruidenpasta en asperges even door: de asperges moeten nog stevig zijn. Voeg als laatste de balletjes toe aan je gerecht als alles klaar is. Snipper de korianderblaadjes over het gerecht. Buon appetito!

Voedingswaarden

Opdieningen 0