Johnny Dutch Tagliatella di Stefano
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Kook de tagliatella beetgaar.
Gebruik je verse tagliatella voeg dan de asperges direct toe en kook het geheel nog eens 3-4 minuten. Bij gedroogde tagliatella, doe je de asperges 3 minuten voor het einde van de kooktijd erbij.
Bereid de Johnny Dutch Italiaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart samen met de raddichio en de rode ajuin of ui.
Giet de pasta met de asperges af en vang een kopje kookvocht op.
Meng 50 milliliter van het kookvocht met de tomatenblokjes en voeg als laatste de Johnny Dutch kruidenpasta toe. Roer het geheel door.
Voeg de tomatenblokjes met de Johnny Dutch kruidenpasta aan de Tagliatella di Stefano toe.
Knijp het citroensap uit boven het gerecht, garneer met wat blaadjes basilicum.
Serveer het geheel met de balletjes. Buon appetito!
Ingredienten
Bereidingswijze
Kook de tagliatella beetgaar.
Gebruik je verse tagliatella voeg dan de asperges direct toe en kook het geheel nog eens 3-4 minuten. Bij gedroogde tagliatella, doe je de asperges 3 minuten voor het einde van de kooktijd erbij.
Bereid de Johnny Dutch Italiaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart samen met de raddichio en de rode ajuin of ui.
Giet de pasta met de asperges af en vang een kopje kookvocht op.
Meng 50 milliliter van het kookvocht met de tomatenblokjes en voeg als laatste de Johnny Dutch kruidenpasta toe. Roer het geheel door.
Voeg de tomatenblokjes met de Johnny Dutch kruidenpasta aan de Tagliatella di Stefano toe.
Knijp het citroensap uit boven het gerecht, garneer met wat blaadjes basilicum.
Serveer het geheel met de balletjes. Buon appetito!