Johnny Dutch Mexicaanse wraps uit de oven
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak de tomatensalsa door de tomaat, mais, rode ui, 1 tl fijngehakte koriander en 1 el limoensap in een kom te mengen.
Bereid de Johnny Dutch Mexicaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur.
Doe de Johnny Dutch kruidenpasta met 50 ml water 1 minuut in de pan op middelhoog vuur toe en maak er een gladde saus van.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vul de tortillawraps met de tomatensalsa, Johnny Dutch Mexican Balls, sla, maiskorrels en kruidenpasta en vouw dubbel. Leg de wraps naast elkaar in een schaal.
Serveer de Johnny Dutch Mexican wraps met de extra Johnny Dutch verse kruidenpasta.
Buen provecho!
Ingredienten
Bereidingswijze
Maak de tomatensalsa door de tomaat, mais, rode ui, 1 tl fijngehakte koriander en 1 el limoensap in een kom te mengen.
Bereid de Johnny Dutch Mexicaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur.
Doe de Johnny Dutch kruidenpasta met 50 ml water 1 minuut in de pan op middelhoog vuur toe en maak er een gladde saus van.
Verwarm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Vul de tortillawraps met de tomatensalsa, Johnny Dutch Mexican Balls, sla, maiskorrels en kruidenpasta en vouw dubbel. Leg de wraps naast elkaar in een schaal.
Serveer de Johnny Dutch Mexican wraps met de extra Johnny Dutch verse kruidenpasta.
Buen provecho!