Johnny Dutch Thai Pad See Ew

Opbrengsten2 portiesTotale tijd15 minuten
Rating

Ingrediënten

 1 Johnny Dutch Goes Thai pakket met de Thaise kruidenpasta
 200 g dikke rijst noedels (eventueel vers)
 150 g Chinese broccoli in grove stukken gesnedenof Chinese kool in fijne reepjes
 2 zoete uien, in ringen gesneden
 3 tenen knoflook fijngesneden
 3 eetlepel (1 eetlepel is 15 ml) soja saus licht
 3 eetlepel zoete soja saus
 1 eetlepel oestersaus
 2 eetlepel olijfolie

Aanwijzingen

1

Kook de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, als je broccoli in plaats van Chinese kool gebruikt, kook je de Chinese broccoli beetgaar met de rijstnoedels mee.

2

Meng de sojasauzen en oestersaus in een kommetje.

3

Fruit de zoete uien en knoflook in olie in een pan, voeg 1 eetlepel Johnny Dutch Thaise kruidenpasta toe en Bereid de Johnny Dutch balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes even apart.

4

Verhit een aparte pan, doe de gemengde sausen erbij en bak de noedels kort mee. Voeg op het laatst de Johnny Dutch Thaise kruidenpasta en de Chinese kool toe.

5

Eventueel voor de niet veganistische variant, kun je aan een kant van de pan 2 eitjes bakken.

6

Serveer de Thaise Johnny Dutch balletjes met de groenten en noedels. Smakelijk eten.

Authentieke Thai Pad See Ew – Street Food Style

Ingredienten

 1 Johnny Dutch Goes Thai pakket met de Thaise kruidenpasta
 200 g dikke rijst noedels (eventueel vers)
 150 g Chinese broccoli in grove stukken gesnedenof Chinese kool in fijne reepjes
 2 zoete uien, in ringen gesneden
 3 tenen knoflook fijngesneden
 3 eetlepel (1 eetlepel is 15 ml) soja saus licht
 3 eetlepel zoete soja saus
 1 eetlepel oestersaus
 2 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

1

Kook de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, als je broccoli in plaats van Chinese kool gebruikt, kook je de Chinese broccoli beetgaar met de rijstnoedels mee.

2

Meng de sojasauzen en oestersaus in een kommetje.

3

Fruit de zoete uien en knoflook in olie in een pan, voeg 1 eetlepel Johnny Dutch Thaise kruidenpasta toe en Bereid de Johnny Dutch balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes even apart.

4

Verhit een aparte pan, doe de gemengde sausen erbij en bak de noedels kort mee. Voeg op het laatst de Johnny Dutch Thaise kruidenpasta en de Chinese kool toe.

5

Eventueel voor de niet veganistische variant, kun je aan een kant van de pan 2 eitjes bakken.

6

Serveer de Thaise Johnny Dutch balletjes met de groenten en noedels. Smakelijk eten.

1 Reactie

  1. Test

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.