Johnny Dutch Thai Pad See Ew
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, als je broccoli in plaats van Chinese kool gebruikt, kook je de Chinese broccoli beetgaar met de rijstnoedels mee.
Meng de sojasauzen en oestersaus in een kommetje.
Fruit de zoete uien en knoflook in olie in een pan, voeg 1 eetlepel Johnny Dutch Thaise kruidenpasta toe en Bereid de Johnny Dutch balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes even apart.
Verhit een aparte pan, doe de gemengde sausen erbij en bak de noedels kort mee. Voeg op het laatst de Johnny Dutch Thaise kruidenpasta en de Chinese kool toe.
Eventueel voor de niet veganistische variant, kun je aan een kant van de pan 2 eitjes bakken.
Serveer de Thaise Johnny Dutch balletjes met de groenten en noedels. Smakelijk eten.
Ingredienten
Bereidingswijze
Kook de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, als je broccoli in plaats van Chinese kool gebruikt, kook je de Chinese broccoli beetgaar met de rijstnoedels mee.
Meng de sojasauzen en oestersaus in een kommetje.
Fruit de zoete uien en knoflook in olie in een pan, voeg 1 eetlepel Johnny Dutch Thaise kruidenpasta toe en Bereid de Johnny Dutch balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes even apart.
Verhit een aparte pan, doe de gemengde sausen erbij en bak de noedels kort mee. Voeg op het laatst de Johnny Dutch Thaise kruidenpasta en de Chinese kool toe.
Eventueel voor de niet veganistische variant, kun je aan een kant van de pan 2 eitjes bakken.
Serveer de Thaise Johnny Dutch balletjes met de groenten en noedels. Smakelijk eten.
Test