Johnny Dutch Indonesian Gado Gado
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat deze uitstomen.
Bereid de Johnny Dutch Indonesische balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.
Verhit een lepel olie in een koekenpan of wok met deksel en bak gedurende 2 minuten de rode peper en sperziebonen. Voeg 4 eetlepels water toe en laat afgedekt gedurende 5 minuten sudderen op middelhoog vuur. Voeg dan de knoflook, komkommer, paksoi en wortel toe en laat nog 5 minuten extra sudderen. Roer het geheel af en toe even door.
Meng ondertussen in een steelpan de Johnny Dutch Indonesian kruidenpasta met de kokosmelk en warm kort op. (niet koken)
Verdeel de rijst en groenten over de borden. Schenk de kruidenpasta over de groenten en serveer.
Voor de niet-veganistisch variant kun je eventueel garneren met een gekookt ei in plakjes.
Tip: voeg kroepoek en atjar toe. Selamat makan!
Ingredienten
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat deze uitstomen.
Bereid de Johnny Dutch Indonesische balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.
Verhit een lepel olie in een koekenpan of wok met deksel en bak gedurende 2 minuten de rode peper en sperziebonen. Voeg 4 eetlepels water toe en laat afgedekt gedurende 5 minuten sudderen op middelhoog vuur. Voeg dan de knoflook, komkommer, paksoi en wortel toe en laat nog 5 minuten extra sudderen. Roer het geheel af en toe even door.
Meng ondertussen in een steelpan de Johnny Dutch Indonesian kruidenpasta met de kokosmelk en warm kort op. (niet koken)
Verdeel de rijst en groenten over de borden. Schenk de kruidenpasta over de groenten en serveer.
Voor de niet-veganistisch variant kun je eventueel garneren met een gekookt ei in plakjes.
Tip: voeg kroepoek en atjar toe. Selamat makan!