Johnny Dutch Pasta ‘Il Quadrifoglio’

Opbrengsten2 portiesTotale tijd15 minuten
Rating

Ingrediƫnten

 1 Johnny Dutch Goes Italian pakket met de Italiaanse kruidenpasta
 200 g pappardelle pasta, penne, vlinderpasta of farfalle
 100 g jonge spinazie of snijbiet (seizoensgroenten), gesneden
 1 courgette, in schijfjes gesneden
 100 g sperziebonen of boterbonen dopjes verwijderen
 4 tomaten, in stukjes gesneden
 3 eetlepel olijfolie extra vierge

Aanwijzingen

1

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en kook de sperziebonen of boterbonen samen met de pasta.

2

Bereid de Johnny Dutch Italiaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.

3

Giet de pasta met de sperzieboontjes of boterbonen af, voeg peper en zout naar smaak toe en roer nu de courgette schijfjes en tomaten voorzichtig door de pasta.

4

Voeg de kruidenpasta met 2 eetlepels water toe. Roer door en besprenkel met olijfolie extra vierge. Dit gerecht smaakt het beste als het direct wordt opgediend, de smaak van de verse groenten komt dan het beste tot zijn recht.

5

Voeg als laatste de balletjes toe aan je gerecht samen met de blaadjes jonge spinazie of snijbiet.
Serveer het geheel met de balletjes. Buon appetito!

PASTA ‘Il Quadrifoglio’

Ingredienten

 1 Johnny Dutch Goes Italian pakket met de Italiaanse kruidenpasta
 200 g pappardelle pasta, penne, vlinderpasta of farfalle
 100 g jonge spinazie of snijbiet (seizoensgroenten), gesneden
 1 courgette, in schijfjes gesneden
 100 g sperziebonen of boterbonen dopjes verwijderen
 4 tomaten, in stukjes gesneden
 3 eetlepel olijfolie extra vierge

Bereidingswijze

1

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en kook de sperziebonen of boterbonen samen met de pasta.

2

Bereid de Johnny Dutch Italiaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.

3

Giet de pasta met de sperzieboontjes of boterbonen af, voeg peper en zout naar smaak toe en roer nu de courgette schijfjes en tomaten voorzichtig door de pasta.

4

Voeg de kruidenpasta met 2 eetlepels water toe. Roer door en besprenkel met olijfolie extra vierge. Dit gerecht smaakt het beste als het direct wordt opgediend, de smaak van de verse groenten komt dan het beste tot zijn recht.

5

Voeg als laatste de balletjes toe aan je gerecht samen met de blaadjes jonge spinazie of snijbiet.
Serveer het geheel met de balletjes. Buon appetito!