Johnny Dutch Mexicaanse Taco’s
Ingrediënten
Aanwijzingen
Leg de blokjes aubergine op een bord en bestrooi deze met een beetje zout
Doe de halve ui, fijngesneden knoflook, blokjes tomaten, chilipeper, azijn, sinaasappelsap en kaneel in een blender. Voeg de Johnny Dutch Mexican kruidenpasta toe en roer door.
Bereid de Johnny Dutch Mexicaanse balletjes in een airfryer op 180 graden gedurende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.
Bak aansluitend de aubergineblokjes tot deze gaar zijn. Voeg vervolgens de marinade toe.
Bak de taco schelpen 10 minuten in de oven op 180 graden. Vul de taco's met de groenten en de balletjes.
Knijp de limoen uit en besprenkel met wat limoensap voor de finishing touch. Garneer met fijngehakte koriander, 1 verse gehakte ui en de ananasstukjes.
Buen provecho!
Ingredienten
Bereidingswijze
Leg de blokjes aubergine op een bord en bestrooi deze met een beetje zout
Doe de halve ui, fijngesneden knoflook, blokjes tomaten, chilipeper, azijn, sinaasappelsap en kaneel in een blender. Voeg de Johnny Dutch Mexican kruidenpasta toe en roer door.
Bereid de Johnny Dutch Mexicaanse balletjes in een airfryer op 180 graden gedurende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.
Bak aansluitend de aubergineblokjes tot deze gaar zijn. Voeg vervolgens de marinade toe.
Bak de taco schelpen 10 minuten in de oven op 180 graden. Vul de taco's met de groenten en de balletjes.
Knijp de limoen uit en besprenkel met wat limoensap voor de finishing touch. Garneer met fijngehakte koriander, 1 verse gehakte ui en de ananasstukjes.
Buen provecho!