Johnny Dutch Mexicaanse Taco’s

CategorieMoeilijkheidsgraadGemiddeld

Ingrediënten

 1 Johnny Dutch Goes Mexican pakket met de Mexicaanse kruidenpasta
 4 taco schelpen
 2 aubergines, in blokjes 2 x 2 cm gesneden
 2 tomaten, in blokjes (ca. 2 x 2 cm) gesneden
 1 rode ui, in ringen gesneden
 2 tenen knoflook, fijngesneden
 1 verse rode peper, dun gesneden, verwijder zaadjes
 fijngesneden ananas (eventueel uit blik)
 sap van 1 perssinaasappel
 1 handje verse koriander, fijngehakt
 1 theelepel kaneel
 1 eetlepel azijn
 1 eetlepel appelciderazijn
  ✔ eventueel limoen

Aanwijzingen

1

Leg de blokjes aubergine op een bord en bestrooi deze met een beetje zout

2

Doe de halve ui, fijngesneden knoflook, blokjes tomaten, chilipeper, azijn, sinaasappelsap en kaneel in een blender. Voeg de Johnny Dutch Mexican kruidenpasta toe en roer door.

3

Bereid de Johnny Dutch Mexicaanse balletjes in een airfryer op 180 graden gedurende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.

4

Bak aansluitend de aubergineblokjes tot deze gaar zijn. Voeg vervolgens de marinade toe.

5

Bak de taco schelpen 10 minuten in de oven op 180 graden. Vul de taco's met de groenten en de balletjes.

6

Knijp de limoen uit en besprenkel met wat limoensap voor de finishing touch. Garneer met fijngehakte koriander, 1 verse gehakte ui en de ananasstukjes.
Buen provecho!

MEXICAN TACO’S

Ingredienten

 1 Johnny Dutch Goes Mexican pakket met de Mexicaanse kruidenpasta
 4 taco schelpen
 2 aubergines, in blokjes 2 x 2 cm gesneden
 2 tomaten, in blokjes (ca. 2 x 2 cm) gesneden
 1 rode ui, in ringen gesneden
 2 tenen knoflook, fijngesneden
 1 verse rode peper, dun gesneden, verwijder zaadjes
 fijngesneden ananas (eventueel uit blik)
 sap van 1 perssinaasappel
 1 handje verse koriander, fijngehakt
 1 theelepel kaneel
 1 eetlepel azijn
 1 eetlepel appelciderazijn
  ✔ eventueel limoen

Bereidingswijze

1

Leg de blokjes aubergine op een bord en bestrooi deze met een beetje zout

2

Doe de halve ui, fijngesneden knoflook, blokjes tomaten, chilipeper, azijn, sinaasappelsap en kaneel in een blender. Voeg de Johnny Dutch Mexican kruidenpasta toe en roer door.

3

Bereid de Johnny Dutch Mexicaanse balletjes in een airfryer op 180 graden gedurende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.

4

Bak aansluitend de aubergineblokjes tot deze gaar zijn. Voeg vervolgens de marinade toe.

5

Bak de taco schelpen 10 minuten in de oven op 180 graden. Vul de taco's met de groenten en de balletjes.

6

Knijp de limoen uit en besprenkel met wat limoensap voor de finishing touch. Garneer met fijngehakte koriander, 1 verse gehakte ui en de ananasstukjes.
Buen provecho!