Johnny Dutch Zoete aardappelsalade
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Doe de zoete aardappelblokjes in een pan met water en voeg een beetje zout toe en breng aan de kook.
Als het water kookt, zet je het vuur op een laag pitje en laat het ongeveer 10 minuten sudderen tot de zoete aardappelblokjes gaar zijn.
Schil of neem geschilde pistache nootjes. Verwarm de oven voor en bak op 160 graden de pistache nootjes gedurende 10 minuten, totdat ze goudbruin zijn en lekker ruiken.
Bereid de Johnny Dutch Marokkaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg ze even apart.
Hak de pistache nootjes grof en zet ze apart.
Doe de zoete aardappelblokjes in een grote kom en voeg de tomaatblokjes en komkommer plakjes toe.
Meng de Johnny Dutch kruidenpasta met 2 eetlepels olijfolie extra vierge. Doe de kruidenpasta over de salade en meng het geheel.
Voeg als laatste de Johnny Dutch balletjes toe en garneer met de pistachenootjes, de koriander, verse munt en dadelstukjes. Besaha! (Marokkaans voor eet smakelijk)
Ingredienten
Bereidingswijze
Doe de zoete aardappelblokjes in een pan met water en voeg een beetje zout toe en breng aan de kook.
Als het water kookt, zet je het vuur op een laag pitje en laat het ongeveer 10 minuten sudderen tot de zoete aardappelblokjes gaar zijn.
Schil of neem geschilde pistache nootjes. Verwarm de oven voor en bak op 160 graden de pistache nootjes gedurende 10 minuten, totdat ze goudbruin zijn en lekker ruiken.
Bereid de Johnny Dutch Marokkaanse balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg ze even apart.
Hak de pistache nootjes grof en zet ze apart.
Doe de zoete aardappelblokjes in een grote kom en voeg de tomaatblokjes en komkommer plakjes toe.
Meng de Johnny Dutch kruidenpasta met 2 eetlepels olijfolie extra vierge. Doe de kruidenpasta over de salade en meng het geheel.
Voeg als laatste de Johnny Dutch balletjes toe en garneer met de pistachenootjes, de koriander, verse munt en dadelstukjes. Besaha! (Marokkaans voor eet smakelijk)