Johnny Dutch Indian Curry
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui en knoflook met wat olie of ghee in een pan. Voeg de kokosmelk, de aardappelstukjes, tomatenblokjes en bloemkool stukjes toe. Rode peper naar smaak toevoegen. Sudder de saus gedurende 15 minuten, voeg eventueel 50 ml. water toe en pureer. Voeg op het laatste moment de Johnny Dutch kruidenpasta toe en roer door.
Bereid de Johnny Dutch Indiase balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg ze even apart
Serveer de Johnny Dutch goes Indian Curry met de balletjes en rijst. Garneer koriander naar smaak en knijp een limoen uit over de curry.
Ingredienten
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de ui en knoflook met wat olie of ghee in een pan. Voeg de kokosmelk, de aardappelstukjes, tomatenblokjes en bloemkool stukjes toe. Rode peper naar smaak toevoegen. Sudder de saus gedurende 15 minuten, voeg eventueel 50 ml. water toe en pureer. Voeg op het laatste moment de Johnny Dutch kruidenpasta toe en roer door.
Bereid de Johnny Dutch Indiase balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg ze even apart
Serveer de Johnny Dutch goes Indian Curry met de balletjes en rijst. Garneer koriander naar smaak en knijp een limoen uit over de curry.