Johnny Dutch Indian Curry

Opbrengsten2 portiesTotale tijd15 minuten
Rating

Ingrediƫnten

 1 Johnny Dutch goes Indian pakket met de Indiase kruidenpasta
 150 g rijst
 3 middelgrote aardappelen, in blokjes gesneden
 1 pakje kokosmelk (200 ml) bijvoorbeeld Go-Tan Biologische kokosmelk of Aroy-D (E-nummer vrij)
 1 kleine bloemkool, in roosjes gesneden
 2 tomaten, in stukjes gesneden
 2 uien, in stukjes gesneden
 1 verse rode peper, dun gesneden
 1 takje koriander
 1 limoen
 2 eetlepels olijfolie, zonnebloemolie of Ghee

Aanwijzingen

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Fruit de ui en knoflook met wat olie of ghee in een pan. Voeg de kokosmelk, de aardappelstukjes, tomatenblokjes en bloemkool stukjes toe. Rode peper naar smaak toevoegen. Sudder de saus gedurende 15 minuten, voeg eventueel 50 ml. water toe en pureer. Voeg op het laatste moment de Johnny Dutch kruidenpasta toe en roer door.

3

Bereid de Johnny Dutch Indiase balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg ze even apart

4

Serveer de Johnny Dutch goes Indian Curry met de balletjes en rijst. Garneer koriander naar smaak en knijp een limoen uit over de curry.

INDIAN CURRY

Ingredienten

 1 Johnny Dutch goes Indian pakket met de Indiase kruidenpasta
 150 g rijst
 3 middelgrote aardappelen, in blokjes gesneden
 1 pakje kokosmelk (200 ml) bijvoorbeeld Go-Tan Biologische kokosmelk of Aroy-D (E-nummer vrij)
 1 kleine bloemkool, in roosjes gesneden
 2 tomaten, in stukjes gesneden
 2 uien, in stukjes gesneden
 1 verse rode peper, dun gesneden
 1 takje koriander
 1 limoen
 2 eetlepels olijfolie, zonnebloemolie of Ghee

Bereidingswijze

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Fruit de ui en knoflook met wat olie of ghee in een pan. Voeg de kokosmelk, de aardappelstukjes, tomatenblokjes en bloemkool stukjes toe. Rode peper naar smaak toevoegen. Sudder de saus gedurende 15 minuten, voeg eventueel 50 ml. water toe en pureer. Voeg op het laatste moment de Johnny Dutch kruidenpasta toe en roer door.

3

Bereid de Johnny Dutch Indiase balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg ze even apart

4

Serveer de Johnny Dutch goes Indian Curry met de balletjes en rijst. Garneer koriander naar smaak en knijp een limoen uit over de curry.