Johnny Dutch Indonesian Oerapan
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat deze uitstomen.
Bereid de Johnny Dutch Indonesische balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.
Fruit de ui en knoflook in een pan. Voeg 50 milliliter water toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de kokosmelk en de Johnny Dutch kruidenpasta op het laatst toe.
Kook aansluitend alle groenten halfgaar in water met een beetje zout en giet het water af. Uitgezonderd de taugé spoel deze met heet water af.
Meng de groenten met de Johnny Dutch kruidenpasta.
Verdeel de rijst en groenten over de borden.
Serveer de Johnny Dutch Goes Indonesian Oerapan als tip nog met wat kroepoek en atjar. Selamat makan!
Ingredienten
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat deze uitstomen.
Bereid de Johnny Dutch Indonesische balletjes in een airfryer op 180 graden geduende 5 minuten of bak ze in een pan gedurende 4-5 minuten op middelhoog vuur. Leg de balletjes apart.
Fruit de ui en knoflook in een pan. Voeg 50 milliliter water toe. Breng het geheel aan de kook en voeg de kokosmelk en de Johnny Dutch kruidenpasta op het laatst toe.
Kook aansluitend alle groenten halfgaar in water met een beetje zout en giet het water af. Uitgezonderd de taugé spoel deze met heet water af.
Meng de groenten met de Johnny Dutch kruidenpasta.
Verdeel de rijst en groenten over de borden.
Serveer de Johnny Dutch Goes Indonesian Oerapan als tip nog met wat kroepoek en atjar. Selamat makan!